Medex Special Behandlinger

Book behandling

Giv dit ansigt det bedste.

Jeg tilbyder nu intensive hudterapi behandlinger, hvor jeg har fokus på netop din hudtilstand. Sammen, tilrettelægger vi behandlingen med gensidige forventninger. Der er i alle behandlinger stort fokus på individuel tilpasning af din hudtype. 

Book behandling her

Detox inkl. Beauty Angel

90 min.

I denne beh. vil du få afgiftet din hud. Hvis der er for mange affaldsstoffer i din hud, vil dette ses på huden. Dette kan typisk medføre røde, røde pletter, karsprængninger, bumser og bleg hud.I denne beh. får vi huden i balance, stimulering af blodcirkulation så huden vil stråle igen. Derudover får du Beauty Angel lys.

725 kr.

Book behandling

Vulcan Treatment 

60 min.

I denne beh. opleves både kulde og varmen skøn forening, så huden vil føles og synes levende. Fremmer fornyelsen af celler, minimerer porer, udligner farveforskelle på hudensamt giver en fantastisk glød. Er særdeles velegnet til hudforyngelse, pigmentering, grov struktur, acne og rosacea.

595 kr.

Book behandling

Detox

60 min.

I denne beh. vil du få afgiftet din hud. Hvis der er for mange affaldsstoffer i din hud, vil dette ses på huden. Dette kan typisk medføre røde, røde pletter, karsprængninger, bumser og bleg hud.I denne beh. får vi huden i balance, og får stimuleret din blodcirkulation så huden vil stråle igen.

695 kr.
Book behandling

Flere og flere søger et mere frisk, ungt og vitalt udseende, ligesom mange gerne vil små rynker og ar samt hudpro­blemer som acne eller eksemagtig og følsom hud til livs.

For at opnå et mærkbart resultat i hud­plejebehandling er det afgørende, at produkterne er terapeutiske. Mens en lang række produkter blot tilfører lidt velvære og fugt, trænger de terapeutiske produkter, også kaldet bio­medicinske produkter, ind og behandler aktivt og effektivt. Medex er en komplet serie af hud- og kropsplejeprodukter, der udelukkende anvendes og forhandles af anerkendte og specialuddannede hudterapeuter. Dette sikrer, at du altid er i trygge og professionelle hænder.

Produkterne udvikles i Medex Bio Science Cosmetics egne laboratorier og af egne forskere, og alle produkter fra Medex bliver gennemtestet i både uaf­hængige laboratorier samt på universi­tetsklinikker.

Medex produkterne er unikke – og uanset hudtype og formål, finder man altid pro­dukter tilpasset de individuelle behov.

Produktlinjerne i Medex er tilsammen udviklet og baseret på mange 100 forskellige formler og recepter som er deres egen formel.

Til trods for de mange produkter, er der ikke forekomst af helt ens lignende produkter.

MEDEX eget laboratorium udvikler og fremstiller produkter med ingredienser og virkestoffer af størst mulig virkning samt forskellighed, da det er forskelligt fra person til person, hvordan huden reagerer på netop ingrediens og virkestoffer.

Kort sagt DIN hud er aldrig ens med andres. Nogle personer reagerer bedre på nogle virkestoffer end andre, samt nogle ingredienser passer til den ene, men ikke den anden.

Det store udvalg af produkter sørger for, at både din behandler og som MEDEX klient/ bruger altid kan få en optimal behandling af DIN aktuelle hudtilstand efter anvisninger fra din behandler/ klinik.