Medex Dermabraison

Giver huden en sund og frisk glød

Diamantslibning er en hudfornyende og lækker behandling, hvor der lægges vægt på mild, men dybdegående slibning af huden.

Ved diamantslibning fjerner man blidt det yderste tørre hudlag, som gør huden grå og livløs. Behandlingen øger dannelsen af kollagen og resulterer i en fastere, glattere og yngre hud med en masse glød. Derudover mindsker diamantslibning rynker, ar, forstørrede porer og pigmentforandringer. 

Denne behandling anbefales også som kurforløb. På diamantslibning klassisk og luksus, vil det bedste resultat opnåes ved 3 behandlinger med et interval på 7-10 dages mellemrum. Ved kurforløb til teenager (max 25 år), vil det optimale være 5 behandlinger. 

HUSK: Hvis du lider af betændt akne eller rosacea i udbrud, skal vi have huden i ro inden vi starter diamantslibningen op. 
Diamantslibning kan også købes som tillægsbehandling til andre ansigtsbehandlinger. 

Priser

Yderligere information

Mine kunder siger

Karin

Kan varmt anbefale diamantslibning hos Christina. Min hud stråler og er blevet meget mere ensartet både at se på og mærke på. Det er en dejlig og helt smertefri behandling. Christina er som altid, yderst professionel med sine behandlinger. 

Lone

Tak for endnu en skøn ansigtsbehandling i dag. Prøvede diamantslibning, virkelig en dejlig oplevelse, som jeg bestemt prøver en anden gang. Altid så dejligt at komme ved Clinique Christina. 5 store stjerner fra mig!

Hanne

Endnu et dejligt besøg hos Christina at glædes over. TAK! Altid varm og skøn velkomst. Professionelle og faglige behandlinger hver gang. Nu også prøvet diamantslibning. Kan absolut anbefales. En blid og behagelig behandling med synlig og mærkbar positiv effelt. Ansigtet fik "liv" og glød igen, der kom gang i blodcirkulationen og de små ujævnheder i ansigtet forsvandt. En skøn behandlig, som alle bør prøve.